Oplad din elbil med solcelle strøm

  • admin 

Opladning af din elbil med solenergi er en fantastisk måde at reducere dit CO2-fodaftryk og spare penge. Ikke alene kan det spare dig penge på energiomkostningerne, men det giver dig også mulighed for at drage fuld fordel af solens energi. Lad os tage et kig på, hvordan du oplader en elbil med solceller.

Ladeboks der er kompatible med solcelleanlæg

Det første skridt i opladning af din elbil med solenergi er at installere en opladningsboks, der er kompatibel med det solcelleanlæg, der er på plads i dit hjem.

Disse opladningsbokse er designet til at fungere bedst, når der er en vis mængde strøm til rådighed, før opladningsprocessen starter. En Easee-ladeboks af god kvalitet understøtter faseskift ved solcelleproduktion med en effekt på mellem 1,4-22 kW, så du kan starte opladningen, så snart der er overskydende strøm til rådighed – også selvom det kun er 1,4 kW.

Du kan overveje at installere en app eller et andet overvågningssystem på din telefon eller computer, så du kan følge med i, hvor meget energi dine solpaneler producerer, og få mest muligt ud af hver opladning til din bil. Vi vil anbfale Solar Manager.

Opladning af en elbil med solenergi er en glimrende måde at reducere emissioner og sænke energiomkostningerne på, samtidig med at man udnytter vedvarende energikilder som sollys. Før du går i gang, skal du sikre dig, at du har de rigtige komponenter installeret, så dit system fungerer korrekt og sikkert.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *